STARTENDE ONDERNEMER

Heeft u een bruisend idee? Denkt u eraan om te starten als ondernemer? Welke ondernemingsvorm is geschikt voor uw project? Zelfstandige in bijberoep, een eenmanszaak oprichten of toch kiezen voor een bv? Op zoek naar gespecialiseerd advies voor de oprichting van uw vennootschap?

Met Consultiv neemt u een vliegende start. Wij luisteren naar uw verhaal en zorgen voor toegepast startersadvies waarmee u concreet aan de slag kan. Ready, set, go!

 

Consultiv, de partner voor de startende ondernemer

Het gat in de markt, een inspirerend idee of een creatief talent dat meer wordt dan een hobby: een eigen zaak starten vraagt om advies op maat. Met ruim vijftien jaar ervaring staat Consultiv garant voor professionele begeleiding bij de opstart van uw onderneming. Onze sterkte? Een helikopterblik op uw plannen. Als adviseur stappen we mee in uw verhaal, analyseren we de opties en zorgen we voor een helder plan van aanpak. Goed begonnen, is half gewonnen!

 

Startende ondernemer? Schakel Consultiv in voor:

  • Te starten als zelfstandige in bijberoep
  • Het oprichten van een eenmanszaak, bv of nv
  • Advies over wettelijke verplichtingen
  • Administratieve formaliteiten bij de start van uw onderneming
  • Het aanvragen van uw ondernemingsnummer
  • De inschrijving in de KBO
  • Het activeren van uw btw-nummer

 

Starten als zelfstandige met Consultiv

Dat succesvol ondernemen begint met een uitstekende voorbereiding, weet Consultiv maar al te goed. De nodige opstartformaliteiten, inschrijvingen en kosten voor het starten van een eenmanszaak of vennootschap: wij kennen de procedures en doorlopen ze samen met u. Schiet stevig uit de startblokken met een doordacht starterspakket dat volledig aansluit bij uw noden. U houdt niet van verrassingen? Wij ook niet. Bij Consultiv kan u rekenen op een vaste prijs die alle kosten dekt. Eenvoudig, efficiënt en altijd transparant!

Van uw passie uw beroep maken? Wacht niet langer. Consultiv denkt met u mee en biedt een persoonlijk antwoord op uw ondernemerszin.

DOWNLOAD ONZE STARTERSGIDS

Wij hebben een gratis startersgids samengesteld die je info geeft over wat er allemaal nodig zal zijn om je onderneming op de starten. 

Quick Links

VIIde-Olympiadelaan 89, 2020 Antwerpen

admin@consultiv.be
03 830 25 91

Over Consultiv

Consultiv is een gedreven adviesbureau dat ondernemers begeleidt bij hun financiële en strategische groei. Vanuit onze centrale uitvalsbasis in Antwerpen bieden we doordacht advies aan ondernemingen in heel Vlaanderen.