ONZE WERKWIJZE

STAP 1 │ KOFFIE

Op zoek naar een betrokken adviseur met een passie voor ondernemen? Consultiv, aangename kennismaking! We ontvangen u graag op ons kantoor in Antwerpen voor een stevige koffie, een eerste gesprek en een transparante offerte. Geen tijd of lijkt de afstand u te groot? Geen probleem. Een eerste kennismaking kan perfect via telefoon of skype.

 

STAP 2 │ ANALYSING

Elke onderneming is uniek en elke ondernemer vertrekt vanuit een ander verhaal. Consultiv neemt uitgebreid de tijd om uw wensen en noden in kaart te brengen. Een duurzaam ondernemingsplan? Wij analyseren de gegevens, onderzoeken de mogelijkheden en ontwikkelen de processen. Ready, set, go!

 

STAP 3 │ SUPPORTING

Van aandachtig analyseren tot succesvol implementeren: bij Consultiv gaan we altijd voor een totaalaanpak. Wij voegen de daad bij het woord en zetten een weloverwogen plan om in de praktijk. Altijd betrokken, innovatief en fiscaal doordacht.

 

STAP 4 │ MANAGING

Structuren en processen zijn gevoelig aan externe factoren waar u als ondernemer niet altijd grip op heeft. Consultiv is meester in managen: terwijl u de touwtjes in handen heeft, bewaken wij uw bedrijfsprocessen. De sleutel voor een geslaagd project? Een nauwgezette opvolging!

 

STAP 5 │FINALISING

De tijd staat niet stil, ook niet voor uw onderneming. Consultiv zorgt voor vakkundig advies wanneer u het nodig heeft. Samen bouwen we aan een partnership waar u op kan rekenen. Een volgende stap, een nieuwe wending of een verrassende opportuniteit: wij staan klaar met een passend antwoord.

Op zoek naar professioneel advies voor uw onderneming?

Quick Links

VIIde-Olympiadelaan 89, 2020 Antwerpen

admin@consultiv.be
03 830 25 91

Over Consultiv

Consultiv is een gedreven adviesbureau dat ondernemers begeleidt bij hun financiële en strategische groei. Vanuit onze centrale uitvalsbasis in Antwerpen bieden we doordacht advies aan ondernemingen in heel Vlaanderen.