STRATEGISCH ONDERNEMINGSADVIES

Uw onderneming evolueert en wij denken graag met u mee. Consultiv zorgt voor een sterke

groeistrategie die volledig beantwoordt aan uw langetermijndoelen.

Denkt u aan uitbreiden? Wilt u extra personeel aanwerven en bent u benieuwd naar de kostprijs? Staat u voor een overname, fusie of herstructurering? Wilt u investeren en bent u op zoek naar een ervaren adviseur?

Bij Consultiv houden we net zoals u van groeien. Schuif aan tafel met onze expert en ontdek de mogelijkheden voor uw onderneming. Ready, set, grow!

 

Consultiv, uw partner voor strategisch ondernemingsadvies

Bij Consultiv staat u als ondernemer centraal. Wat zijn uw waarden, waar heeft u nood aan en welke zaken kunnen nog geoptimaliseerd worden? Afhankelijk van de resultaten die u wilt behalen, zorgen we voor toegepast advies en een concreet plan van aanpak. Van uitgebreide break even analyse tot  toegepast investeringsadvies, zowel voor uw bedrijf als uw privé: Consultiv luistert, analyseert en neemt uitgebreid de tijd om uw prioriteiten in kaart te brengen.

 

Nood aan strategisch ondernemingsadvies? Schakel Consultiv in voor:

  • Het wijzigen van een vennootschapsvorm
  • Eenmanszaak om te zetten naar een bv
  • Fusies en bedrijfsovernames
  • De herstructurering van uw bedrijf
  • Due diligence
  • Investeringsadvies
  • Pensioenadvies

 

Groeien met Consultiv

Verstandig investeren? Wat als u met pensioen gaat? Hoe voorziet u een appeltje voor de dorst? Als ambitieuze ondernemer heeft u nood aan financiële gemoedsrust op lange termijn. Consultiv stapt mee in uw verhaal en gaat op zoek naar de balans tussen strategisch investeren en toekomstgericht sparen. Ons doel? Uw zorgvuldig opgebouwd vermogen efficiënt structureren én laten renderen. Steeds nauw betrokken en met oog voor uw specifieke situatie, daar kan u op rekenen.

Stilstaan is achteruitgaan: met Consultiv groeit u zoals u het wil. Samen gaan we voor een totaalaanpak die rendeert op lange termijn.

Strategisch groeiadvies voor uw onderneming?

Quick Links

VIIde-Olympiadelaan 89, 2020 Antwerpen

admin@consultiv.be
03 830 25 91

Over Consultiv

Consultiv is een gedreven adviesbureau dat ondernemers begeleidt bij hun financiële en strategische groei. Vanuit onze centrale uitvalsbasis in Antwerpen bieden we doordacht advies aan ondernemingen in heel Vlaanderen.