INTERNATIONAAL ONDERNEMEN

Starten in het buitenland?  Een succesvolle internationale onderneming oprichten? Uw Belgische vennootschap uitbreiden over de landgrenzen heen? Wilt u ondernemen in het buitenland en bent u op zoek naar professionele begeleiding?

Consultiv zet uw ambitieuze ondernemingsplannen om in een internationaal succesverhaal. Uw ondernemerszin kent geen grenzen, wij ook niet. Ready, set, go international!

Consultiv. Uw partner voor internationaal ondernemen

Van complexe wetgeving tot doordachte financieringstechniek: internationaal ondernemen vraagt om betrouwbare adviesverlening. Wij geloven dat sterk ondernemerschap steunt op een sterk netwerk. De juiste buitenlandse contacten? Die hebben wij al voor u gelegd. Wij spreken de taal, kennen de markt en beheersen de procedures. Het resultaat? Helder advies aangepast aan de internationale context, altijd doelgericht en volledig in lijn met uw verwachtingen.

 

Internationaal ondernemen? Schakel Consultiv in voor:

  • Een bedrijf op te starten in het buitenland
  • Internationaal zaken te doen
  • Correcte Europese en internationale regelgeving
  • Oprichtingsformaliteiten in het buitenland
  • Een internationaal netwerk op te bouwen
  • Een bankrekening te openen in het buitenland

 

Internationaal zakendoen met Consultiv

Ondernemen in het buitenland? Consultiv zet uw bedrijf letterlijk en figuurlijk op de wereldkaart. Samen bekijken we uw opties, begeven we ons ter plaatse en leggen we waardevolle contacten met investeerders en commerciële partners. Potentiële valkuilen of exclusieve opportuniteiten? Consultiv maximaliseert uw kansen en zorgt voor een doordacht stappenplan dat wérkt. Grenzeloos ondernemen met een geslaagd resultaat, dat is waar we voor gaan!

Internationale ambities? Consultiv weet van aanpakken. Samen stippelen we een slimme strategie uit die perfect aansluit bij uw langetermijndoelen.

Wilt u internationaal ondernemen?

Quick Links

VIIde-Olympiadelaan 89, 2020 Antwerpen

admin@consultiv.be
03 830 25 91

Over Consultiv

Consultiv is een gedreven adviesbureau dat ondernemers begeleidt bij hun financiële en strategische groei. Vanuit onze centrale uitvalsbasis in Antwerpen bieden we doordacht advies aan ondernemingen in heel Vlaanderen.