DIGITALE WORKFLOW

Uitpuilende archiefkasten? Een onderneming overspoeld met papieren documenten die u wil digitaliseren? Op zoek naar een optimale digitale boekhouding en factuurverwerking? Wilt u een digitale administratie opzetten en is gespecialiseerd advies welkom?
Efficiƫnt, kostenbesparend en een tijdswinst van formaat: Consultiv zorgt voor een digitale workflow op maat van uw onderneming. Ready, set, flow!

 

Consultiv, uw partner voor een digitale workflow

Een succesvolle organisatie? Die start met een zorgvuldige administratie. Contracten, plannen, facturen en offertes: als drukbezette ondernemer ontvangt u dagelijks tal van documenten die stipt gearchiveerd en gefactureerd moeten worden. Bij Consultiv weten we dat uw tijd kostbaar is. Optimaliseer uw bedrijfsorganisatie en ga voor een solide digitale omkadering van uw onderneming. Veilig, flexibel en helemaal van deze tijd!

 

Digitale workflow? Schakel Consultiv in voor:

  • Administratieve processen te digitaliseren
  • Het digitaliseren van uw boekhouding
  • Uw Factuurverwerking te digitaliseren
  • Uw digitale debiteurenadministratie
  • Digitaal te archiveren
  • Het digitaliseren van contracten en arbeidsreglementen

 

Digitale workflow: van de kast naar de cloud

Digitaliseren is het kernwoord van dit tijdperk, ook voor u als ondernemer. Met de juiste digitale workflow speelt u kort op de bal, deelt u informatie nog sneller en brengt u uw bedrijfsprocessen overzichtelijk in kaart. En dat zorgt voor winst, zowel in cijfers als in tijd.

Uw onderneming naar een hoger niveau tillen? Consultiv denkt met u mee. Ga voor een digitale workflow en raadpleeg uw boekhouding altijd en overal!

Uw administratie digitaliseren?

Quick Links

VIIde-Olympiadelaan 89, 2020 Antwerpen

admin@consultiv.be
03 830 25 91

Over Consultiv

Consultiv is een gedreven adviesbureau dat ondernemers begeleidt bij hun financiƫle en strategische groei. Vanuit onze centrale uitvalsbasis in Antwerpen bieden we doordacht advies aan ondernemingen in heel Vlaanderen.